Gudinden Aphrodite

Kærlighedens og skønhedens Gudinde. En passende betegnelse for den magiske proces eller evne til at transformere, som hun var den eneste af Gudinderne, der havde. Hun kunne få mennesker og guder til at forelske sig og undfangede nyt liv. Hun inspirerede til poesi og indtrængende tale, og hun symboliserer kærlighedens forvandlende og kreative magt.
Hun er i stand til at fokusere på det, der er personligt og meningsfyldt for hende. Andre kan ikke aflede hende fra målet
Aphrodite er den arketype, som er mest involveret i sensuelle og sensoriske oplevelser. Derfor er Aphrodite en invitation til at have en klar opmærksomhed, en her og nu holdning, og fokus på sanserne, nydelsen, legen, skønheden og seksualiteten. Aphrodite er en kraft, der medfører vældige forandringer. I den kreative proces - tiltrækning, forening, befrugtning, inkubation, en nyskabelse eksempelvis i form af et maleri.Og så ..........Jaa

Lone Valentin Steffensen er opvokset på Bornholm og er stærkt præget af den bornholmske natur og de bornholmske malere. Maleriet er inspireret af arbejdet som psykoterapeut og kunstterapeut gennem 35 år. Det handler om mennesker og tager udgangspunkt i Eksistentialismen, Jungs Dybdepsykologi, Transpersonlig Psykologi og Det Spirituelle .
Rejser til Grækenland, Spanien, Island, Italien, Frankrig, Ægypten, Indien, Færøerne  og USA har været med til at udvikle og præge det kunstneriske udtryk og virke.
Kunstterapien åbnede for alvor for billedkunsten, og har i dag resulteret i eget værksted og Galleri i Odsherred i Nykøbing Sjælland.
Malerskole hos Gerda Swane.
Malerierne er i dynamisk ekspressionisk stil i olie, acryl, guache og oliekridt på lærred og papir.
Lone Valentin Steffensen laver desuden udsmykninger og udfører bestillingsarbejde efter aftale.
Værker udlejes eller sælges til institutioner og private virksomheder.


Sss........sååå

Kreativt arbejde er resultatet af et intenst og lidenskabeligt engagement - næsten som med en elsker - den "ene" (kunstneren ) kommunikerer med "den anden" for at bringe noget nyt til verden. Det "andet" kan være et maleri, der for en tid er altopslugende og fascinerende.
Aphrodite gjorde, hvad hun havde lyst til og havde mange seksuelle forbindelser. Hun blev aldrig offer, og hun led ikke. Det seksuelle begær var gensidigt i alle hendes forhold, og Aphrodite søgte at fuldbyrde disse og skabe nyt liv. Denne arketype kan komme til udtryk gennem et rent fysisk samleje eller gennem en skabende proces..Køb af billeder !?

Kontakt Lone Valentin Steffensen

Galleri Aphrodite

Skaverupvej 16
4572 Nr. Asmindrup
Danmark

Salg & kontakt

Lone Valentin Steffensen
Billedkunstner - Kunstterapeut - Psykoteraput

Telefon & Mail

+45 40 81 60 15
lvs@galleriaphrodite.dk